Slagwerkschool Midden Nederland (SMN) is een initiatief van Jaap Pluijgers, en bestaat sinds 1993. In de studio`s aan de Koppelweg in Zeist worden zowel groeps- als privelessen gegeven. Naast reguliere lessen zijn er tal van andere activiteiten die voor cursisten, publiek en/of derden worden georganiseerd. Zo zijn er regelmatig presentaties en behoort het geven van workshops tot de kernactiviteiten.

Op deze site kun je informatie vinden over drumlessen, djembelessen, sambalessen, activiteiten en workshops op maat.

Slagwerkschool Midden Nederland in het onderwijs?!

Jazeker! Sinds 1996 werken we samen met cultuur intermediairs als Kunst Centraal, Het Klooster, DE KOM, CEC-Kuvo, Edu-art en Scholen In De Kunst. Meestal als uitvoerder in de klas, maar menigmaal als leverancier van uitdagende workshops of ondersteunend educatief materiaal op (voornamelijk) slagwerk/ percussie gebied. Daarnaast zijn we vaak ingezet als trainer, coach, docent voor consulenten of docenten team uit het brede veld van het onderwijs.

De kans is dan ook groot dat wij in het verleden al bij u "op bezoek" zijn geweest, omdat wij bij bovengenoemde organisaties in het aanbod aan de scholen staan/stonden.

Er is ongetwijfeld een workshop in ons aanbod die aansluit bij de groep die u in gedachte heeft. Of het nu gaat om P.O., S.B.O, V.O., V.S.O., of, zoals de laatste jaren steeds vaker voorkomt, voor plus-klassen of hoogbegaafden onderwijs. We hebben uitdaging, enthousiasme en kennis genoeg om er en feestje van te maken. Mocht u behoefte hebben aan meer diversiteit in uw "dag" dan hebben we onder het kopje "Workshops" een breder aanbod dat varieert van dansen tot rappen, van capoeira tot zwaardvechten, of van striptekenen tot mode maken.

Is er iets dat u mist in ons aanbod, schroom dan niet om contact met ons op te nemen en dan zullen wij proberen alsnog aan uw vraag te beantwoorden. Die uitdaging neem ik graag aan!

Meer informatie?
een workshop of les boeken?
neem dan hier contact op:


Contact