Samba-lessen bij Slagwerkschool Midden Nederland in Zeist:

Op dinsdag avond geven we van 20.30-22.00 les op braziliaans percussie instrumentarium. Stel je het Carnaval in Rio de Janeiro voor en je hebt een idee van de opzwepende muziek die we maken. Met trommels zo groot als kliko`s en zo klein als een pindabakje (maar minstens zo hard) gaan we aan de slag.

Ongeveer 6 keer per jaar gaan we de "boer" op en gaan we live spelen, de laatste keer was begin december `14 in het Beaufort huis en het dak ging eraf! Ieder jaar hebben we een aantal vaste locaties waar we spelen zoals het Heikneuterfestival in Austerlitz, de Groene Winkel, Avond vierdaagse enz.

We hebben 1 groep waar nieuwe leerlingen na een proef- en meespeel les eventueel bij in kunnen stromen (soms met eerst een paar privelessen om op starters niveau te komen). Ervaring in trommelen is geen vereiste maar natuurlijk wel een voordeel.

Als je de filmpjes bekijkt, krijg je een aardig idee van wat we doen en hoe het klinkt. Voel je vrij om langs te komen tijdens een repetitie om eens sfeer te komen proeven of maak een afspraak om meteen lekker mee te doen.

Zie het niet als een traditionele vorm van les maar als een heerlijke manier om samen muziek te maken, waarbij je ook gaandeweg leert wat ieder instrument kan en hoe de ritmische kant van het trommelen in elkaar zit. Het gaat letterlijk en figuurlijk speels!

Klik hier voor informatie over de tarieven

Meer informatie?
een workshop of les boeken?
neem dan hier contact op:


Contact

Routebeschrijving Sambagroepsles:

Voer hieronder uw adres in voor een google maps route naar
onze samba locatie